Werkwijze

Plan is een adviesbureau op het gebied van personeel en organisatie. Gespecialiseerd in het boeien en binden van medewerkers binnen een organisatie.Hoe vult u de openstaande vacature in uw organisatie in en hoe worden goede medewerkers behouden voor de organisatie? Alles valt samen als er een plan is. Het komt voor dat organisaties of individuen tegen problemen aanlopen, waardoor doelstellingen niet behaald worden. Oprechte interesse, heldere analyse en een objectieve benadering dragen bij aan een goed Plan. Onze samenwerking is op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij wij gebruik maken van de ervaring van de opdrachtgever en onze onze expertise op het gebied van HRM en organisatiecommunicatie. Een organisatie zal moeten kunnen veranderen voor verbetering. Dit zullen wij ter discussie stellen, wat kan leiden tot weerstand. Binnen een proces is dit een logisch gevolg en niet altijd makkelijk. Wij vinden het belangrijk om altijd transparant te zijn en opbouwende feedback terug te geven, wat noodzakelijk is om veranderingen daadwerkelijk vorm te geven.

“Bij arbeidsmarktcommunnicatie is het van belang dat er een goede samenwerking is tussen HRM en communicatie. Voor de lange termijn moet er binnen een organisatie een plan zijn om een goede invulling te geven aan employer branding en employee relationship management.”


Mike van Lonkhuizen - communicatieadviseur @ Plan

Mike van Lonkhuizen.

Communicatieadviseur | loopbaanbegeleiding

Adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Gericht op het verbeteren van de samenwerking tussen de afdelingen HRM en communicatie. Mike is een ervaren communicatieadviseur en in heeft diverse managementfuncties gewerkt. Kan de verbinding leggen in de externe en interne communicatie en doet dit op een persoonlijke en prettige manier. Is daarnaast inzetbaar als persoonlijke loopbaan begeleider.

Marita Eggen.

HRM adviseur | Coach

Marita is een betrouwbare gesprekpartner en kan als HRM adviseur helpen bij problemen op personeelsgebied. Ze is op de hoogte van de nieuwste wetgevingen rondom persooneel een organisatie en kan helpen om dit binnen uw organisatie te verankeren.

In complexe situaties kan zij helpen met bemiddeling, voortgangsgesprekken of coaching in hoe deze gesprekken te voeren.

Stuur ons hier een Bericht